Diensten &
Producten

Diensten

Bosbouw

In de loop der jaren heeft onze firma een sterke ontwikkeling doorgemaakt in de machinale bosbouw.

Wij beschikken over een modern machinepark dat mogelijkheden biedt voor zowel groot- als kleinschalige

projecten. Ervaren medewerkers verzorgen het kappen en vellen van bomen en verwerken de restanten na het

het frezen en klepelen tot compost. De grond is daarna geschikt voor het (her)planten van bomen.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het versnipperen van hout tot verschillende hoogwaardige fracties voor diverse

opdrachtgevers, waaronder rokerijen, slibverwerkingsbedrijven en tuinderijen.

Tevens leveren wij snippers voor verbranding in kachels en biomass-centrales. Ook particulieren kunnen houtsnippers bij ons afnemen voor bodembedekking of voor verbranding in palletkachels.

Diensten

Grondwerk

Bij de aanleg van verhardingen en groenvoorzieningen is de kwaliteit van de bodem van groot belang. Als er sprake is van een slechte bodemgesteldheid kunnen er onregelmatige verzakkingen of slechte groeiomstandigheden ontstaan. Dat is te voorkomen door spit-, egalisatie en verdichtings- dan wel beluchtingswerkzaamheden uit te voeren.

Tot de grondwerkzaamheden die wij kunnen uitvoeren behoren verder het ontgraven en aanvullen van bouwputten en het aanleggen van paardenbakken. Ook kunnen wij bospaden, zandwegen en fiets- en wandelpaden opschaven en zonodig voorzien van een duurzame halfverharding.

Diensten

Landschapswerken

Tot de aanleg en het onderhoud van landschapswerken behoort onder meer het afplaggen van natuurterreinen, het aanleggen en opschonen van sloten, en waterpartijen en het herstellen van bospaden. 

Deze werkzaamheden zijn de aanzet tot het verkrijgen van een gezonde basis voor nieuwe natuur. Het zelf herstellend vermogen zorgt daarna voor verdere ontwikkeling.

Diensten

Sloopwerk

Wij hebben ruime ervaring en beschikken over de juiste machines en goed opgeleid personeel om bouwwerken gecontroleerd en met precisie te slopen. De medewerkers verzamelen het afval, en voeren het vervolgens af naar de daarvoor bestemde verwerkingsbedrijven. 

Voor de verwijdering van asbest zetten wij een betrouwbaar en gespecialiseerd bedrijf in. Dit bedrijf stelt zich verantwoordelijk voor het schoon en bouwrijp opleveren van het terrein.

Diensten

Bestratingen

Als het gaat om bestratingen voorzien wij zowel bedrijven als particulieren van straat- en sierstraatwerken.

Wanneer u nog niet zeker bent over de keuze van uw materiaal bent u bij ons aan het juiste adres voor een passend advies. Naast de materiaalkeuze bieden wij daarbij de volgende diensten aan om u van een totaalpakket te voorzien:

Diensten

Gladheidbestrijding

Wij kunnen u in de wintermaanden van dienst zijn wat betreft de bestrijding van gladheid. Kleinere trekkers met sneeuwschuif en/of bezem en/of zoutstrooier komen bij particulieren en ondernemers sneeuw en ijzel bestrijden. 

Wij houden uw parkeerplaats, weg of oprit begaanbaar bij winterse omstandigheden.

Producten

Houtsnippers

Houtsnippers kunt u in verschillende fracties afnemen en. Hoogwaardige snippers zijn uitermate geschikt voor slibverwerking, biomass-centrales en tuinderijen. 

Voor particulier gebruik zijn de houtsnippers zeer geschikt als bodembedekkingsmateriaal tegen onkruidgroei en tegen uitdroging van de bodem.

Geïnteresseerd in onze houtsnippers? Neem contact met ons op voor meer informatie.