Over ons

Van vroeger tot nu..

Antoon Beeftink begon zijn activiteiten met loon- en grondverzet in 1956.

In het jaar 1984 is het bedrijf over gegaan in een V.O.F. met de firmanten Antoon Beeftink en de zonen Harry en Gerrit. Na enige ervaring op te hebben gedaan in de loon- en grondverzet is besloten het bedrijf uit te breiden met machinale bosbouw en cultuurtechnisch werk.

In de jaren daarna is de Firma A. Beeftink & Zn. uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in de sectoren landschapsonderhoud, machinale bosbouw en grondwerk. De nadruk van de activiteiten kwam steeds meer te liggen op de bosbouw-werkzaamheden. Daarnaast ontstond een handel in bos-, tuin- en parkmachines.

In 2018 is de V.O.F. opgesplitst. De bosbouw-werkzaamheden, het landschapsonderhoud en de cultuurtechnische werken werden ondergebracht in een besloten vennootschap onder de naam Beeftink Vorden B.V.. De verkoop en verhuur van bos-, tuin- en parkmachines draait verder als V.O.F. Firma A. Beeftink en Zonen.

Diensten

Wat wij voor u kunnen doen

Beeftink Vorden heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in verschillende werkzaamheden. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark om deze werkzaamheden op het gebied van bosbouw, grond-, landschaps-, sloopwerken, bestratingen en gladheidsbestrijding uit te kunnen voeren.