Over ons

Van vroeger tot nu..

Antoon Beeftink begon zijn activiteiten met loon- en grondverzet in 1956. In het jaar 1984 is het bedrijf overgegaan in een V.O.F. met meerdere firmanten. Na verloop van tijd werd besloten de werkzaamheden uit te breiden met machinale bosbouw en onderhoudswerk in de openbare ruimte.

In de jaren daarna is de Firma A. Beeftink & Zn. uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in de sectoren machinale bosbouw, landschapsonderhoud en cultuurtechniek. De nadruk van de activiteiten kwam steeds meer te liggen buiten de loonwerksector. Daarnaast ontstond een handel in bos-, tuin- en parkmachines.

In 2018 is de V.O.F. opgesplitst. De bosbouwwerkzaamheden, het landschapsonderhoud en de cultuurtechnische werken werden ondergebracht in een besloten vennootschap onder de naam Beeftink Vorden B.V.. De verkoop en verhuur van bos-, tuin- en parkmachines draaide verder als V.O.F. Firma A. Beeftink en Zonen.

Certificering

Beeftink werkt conform een zorgsysteem waarbij kwaliteit wordt gecombineerd met aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu in de breedste zin van het woord. Onderstaande certificaten zijn hiervan het bewijs. 

Kwaliteit volgens NEN-EN-ISO 9001-2015
Dit certificaat garandeert kwaliteit op basis van duidelijke afspraken, heldere werkinstructies en bovenal vakmanschap van de medewerkers.

Veiligheid en milieu conform VCA** 2017/6.0
De aandacht voor veiligheid en milieu staat eveneens hoog in het vaandel. Niet alleen omwille van de eigen medewerkers, die immers vaak met zwaar materieel moeten werken op plekken die grote waakzaamheid vereisen, maar ook omwille van derden, zoals weggebruikers en omwonenden. Die aandacht is op basis van de VCA vastgelegd in een gecertificeerd zorgsysteem, dat conform de eisen regelmatig wordt gecontroleerd. 
*VCA = VGM Checklist Aannemers (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers).
Kwaliteit in boswerk volgens Erbo

Erbo is de erkenningsregeling voor bosaannemers. Erbo staat voor kwaliteit en garandeert aandacht voor het milieu, goede en veilige arbeidsomstandigheden, duidelijke afspraken en adequate zorg voor (kwetsbare) planten en dieren. 


Diensten

Wat wij voor u kunnen doen

Beeftink Vorden heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in verschillende werkzaamheden. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark om deze werkzaamheden op het gebied van bosbouw, grond-, landschaps-, sloopwerken, bestratingen en gladheidsbestrijding uit te kunnen voeren.